VELKOMMEN TIL STRAND restaurant

Det ærverdige Strandhuset i Bærum har huset restaurantdrift siden 1924. Huset bærer på lange tradisjoner og historie, men siden 2010 har den flotte restauranten blitt drevet av kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer sammen med kokkekollektivet Lava Oslo. Huset rommer i dag flere selskapslokaler, en stor terrasse med uteservering, samt restaurant, peisestue og en liten kafe. I området rundt finner man en skulpturpark med verk fra Joseph Grimeland og en smijerns paviljong. I tillegg er det båthavn rett nedenfor hvor det også finnes egne gjesteplasser for Strand restaurants sine gjester. 

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende.

”Det er en rød tråd i menyen, og det lekre fatet ser virkelig ut som livet under havoverflaten”. 36/40 - Aftenposten

”Restaurant Strand is a hidden gem in the Oslo dining scene, located at Holtet in the Bærum suburbs on the outskirts of the city” - Anders Husa

"Strand restaurant har gode råvarer og eksepsjonelt sjarmerende lokaler" - Dagens næringsliv

 
 
 
 Daglig leder Madelene Angelica Wiklund, du kan nå henne på madelene@strandrestaurant.no

Daglig leder Madelene Angelica Wiklund, du kan nå henne på madelene@strandrestaurant.no

_AVE4114.jpg