Om oss

Strandhuset ligger 15 min utenfor for Oslo flotte omgivelser ved vannet kort vei fra avkjøringen ved E18.Vi åpnet ærverdige Strand restaurant i 2010.
I samarbeid med Bærum kommune ga vi huset et kosmetisk løft og satte en ny standard for Strandhuset.

Om oss

 
 

 

VELKOMMEN TIL STRANd restaurant

Strand restaurant ligger 15 min utenfor for Oslo flotte omgivelser ved vannet kort vei fra avkjøringen ved E18.Vi åpnet ærverdige Strand restaurant i 2010.
I samarbeid med Bærum kommune ga vi huset et kosmetisk løft og satte en ny standard for Strand restaurant.
Da vi tok over hadde det vært serveringsted her siden 1920 da Bærum kommune kjøpte eiendommen og fikk bygget om huset til å romme kjøkken og peisestue.
Huset bærer på lange tradisjoner og historie fra utallige bryllup og andre feiringer blant de som bor på Strand og i kommunen. 
Huset rommer i dag flere selskapslokaler, en terrasse, samt restaurant og en liten kafe.
I området rundt finner man en skulpturpark med verk fra Joseph Grimeland og en smijerns paviljong. I tillegg er det  Strand båthavnen nedenfor hvor det også finnes egne gjesteplasser for Strand restaurants sine gjester.
Huset drives i dag av Tom Victor Gausdal og Stian Floer og de viderefører de sterke tradisjonene som ligger til rette i huset.
I samarbeid med Lava Oslo ønsker vi å sette et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer
En del er økologiske, men det viktigste for oss er at det vi kjøper inn er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Vi vil at alle våre ansatte skal bry seg om hva de serverer.

 
 
_AVE7765.jpg
 
_AVE7659.jpg