
Obs! Denne siden er under konstruksjon
Jul på Strand -
velg mellom tre smakfulle menyer
Velkommen til en minnerik julefeiring på Strand. Vi tilbyr tre ulike julemenyer. En smakfull juletapasbuffet (945 kr per pers), en elegant 3- eller 4-retters meny (3 retter 945 kr /4 retter 1045 kr) og et tradisjonelt julebord med alt som hører til (1200 kr). Alle menyer inkluderer dessert, og serveres i våre stemningsfulle lokaler ved sjøen.
TAPASBUFFET
(x+x+x)
Oksefilet på sprø baguettetoast
med trøffel og skogsopp
(x+x+x)
(x+x+x)
Langtidsbakt crispy ribbe
med julekrydder og glace av portvin
(x+x+x)
(x+x+x)
Grillet utbeinet kyllinglår
med dijonsennep og hvitløk
(x+x+x)
Sprøstekt potet terrine
(x+x+x)
Sjøkreps med hvitløkssmør
(x+x+x)
(x+x+x)
Lefse med røkt laks
med rørosrømme, rødløk og gressløk
(x+x+x)
(x+x+x)
Parmaskinke
lagret i 24 måneder, tynne skiver
(x+x+x)
(x+x+x)
Grønn Onna-salat
med valnøtter og tørkede tranebær
(x+x+x)
(x+x+x)
Tomatsalat med rødløk
med urter og balsamicoglaze
(x+x+x)
(x+x+x)
Skagenrøre med focacciatoast
med gressløk og sitron
(x+x+x)
(x+x+x)
Salte brødpinner
av focacciabrød med aioli
(x+x+x)
(x+x+x)
Nystekt focacciabrød
med smør
(x+x+x)
Desserter
Crème brûlée med smak av kanel og vanilje, panna cotta med multer og honning, lun eplekule med eplefyll og karamell, kransekakestenger
3/4 RETTER
(x)
Grillet kamskjell
2 stk, med gresskar- og søtpotetpuré, nøttesmør og surdeigsbrødchips
(x)
(x+x+x+x)
Indrefilet av okse
med mandelpotetpuré, skogsopp og karamellisert løk, portvinsreduksjon og tyttebærgastrikk
(x+x+x+x)
(x+x+x+x)
Sjokoladefondant
med bærcoulis, salt karamell og vaniljeis
(x+x+x+x)
Ved 4-retters meny kan ekstra rett legges til etter ønske. Ta kontakt for detaljer.
KLASSISK JULEBORD
(x+x)
Varme retter
Saftig ribbe med sprø svor, pinnekjøtt med klassisk kålrotstappe, medisterkaker, julepølse, vossakorv, ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør
(x+x)
(x+x+x)
Kalde retter og delikatesser
Gravet laks med sennepsdressing, røkt laks med eggerøre, krabbesalat med sprø toast og sitron, utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk, rakfisk med potetlefse, rødløkringer og rømme, serranoskinke og klassisk sylte med grov sennep, waldorfsalat og grønn salat, tomater i variasjon med fetaost
(x+x+x)
(x)
Dessertbuffe
Tradisjonell riskrem med rød saus, friske multer, crème brûlée med karamell, utvalg av julekaker, sjokolade og annet julegodt
(x)