Middag

A LA CARTE KVELD MENY

FORRETTER

LAKS TATAKI  185,-

Flambert laks/ Krispy urter/ Goma dressing

F/ SY/ E/ GH

MISO GLASSERT GRESSKAR (VE)  180,-

Confitert tomat/ Grønne erter/ Balsamisk «kaviar»

SA

GRILLET ASPARGES (V)  225,-

Grønne asparges/ Yuzu hollandaise/ Hasselnøtt fra Piemonte

H/ E/ M

OKSE TARTAR  225,-

Sort hvitløk/ Kapers-pickles/ Toast melba

E/ F/ GH

RISTET GAZPACHO (V)  185,-

Tomat/ Burrata/ Basilikum

M

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, G gluten, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs,
F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts,
P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts,
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SE sesam, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.