Middag
A LA CARTE KVELD MENY
FORRETTER
LAKS TATAKI 185,-
Flambert laks/ Krispy urter/ Goma dressing
F/ SY/ E/ GH
MISO GLASSERT GRESSKAR (VE) 180,-
Confitert tomat/ Grønne erter/ Balsamisk «kaviar»
SA
GRILLET ASPARGES (V) 225,-
Grønne asparges/ Yuzu hollandaise/ Hasselnøtt fra Piemonte
H/ E/ M
OKSE TARTAR 225,-
Sort hvitløk/ Kapers-pickles/ Toast melba
E/ F/ GH
RISTET GAZPACHO (V) 185,-
Tomat/ Burrata/ Basilikum
M
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, G gluten, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs,
F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts,
P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts,
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SE sesam, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.