_AVE7688.jpg

Restaurant Vinter

Kjøkkenet på Strand er bygget opp med fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som speiler årstidene og hva som er tilgjengelig.  
Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber i samarbeid med Tom Victor Gausdal med å utvikle våre menyer.

 

—  Restaurant  —

 

—  LUNSJ  —

Strand restaurant ligger godt plassert i flotte omgivelser ved vannet på Stabekk. Restauranten viderefører de sterke tradisjonene som ligger til rette i huset, og vi har diverse rom og saler til utleie. Lokalet er et fint sted for å kombinere møter og lunsj, og hver uke presenterer kjøkkenet en ny lunsjrett basert på diversitet og bærekraft. I bakeriet tilbyr vi hver dag et utvalg av hjemmelagde smørbrød, kaker, søtbakst og varm drikke. 

 

Vi serverer lunsj:
Tirsdag til lørdag 11.00 - 17.00
Søndag fra 11.00 - 19.00

 

—  Middag  —

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber tett med mesterkokken Tom Victor Gausdal for å utvikle våre menyer hvor fellesnevneren er matglede, kreativitet og utforsking av norske og kontinentale smaker. Hver uke lager de en ny Chefmeny som er tilgjengelig fra tirsdag til lørdag i restauranten. Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende.

 

 

Om du ønsker bordbestilling til flere enn åtte personer anbefaler vi å forhåndsbestille meny. Dere kan velge mellom 6, 5 eller 3-rettersmeny.
Ta kontakt med oss på: bord@strandrestaurant.no