Restaurant


Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vår kjøkkensjef jobber tett med mesterkokken Tom Victor Gausdal for å utvikle våre menyer hvor fellesnevneren er matglede, kreativitet og utforsking av norske og kontinentale smaker.

Strand-Restaurant_hovedrett_lower_res.jpg

Vår og sommer på Strand

Enten du er tilreisende, eller bor i nærområdet, ser vi til å skape unike smaksopplevelser med mye variasjon, slik at du alltid vil finne noe nytt på menyen. Ta med deg familien, vennene dine, eller ta litt velfortjent egentid og ta turen innom Strand for et minneverdig måltid. Vi tilbyr en variert meny med fokus på sesong og lokale råvarer.

På sommeren åpner vi opp huset og forlenger serveringen ut på vår solfylte terrasse. Vår sommermeny serveres både inne og ute, og gjelder hele dagen - til lunsj og til middag.

Lørdager og søndager kjører vi i tillegg på med vår populære brunsjpakke, og forskjellige arrangementer - følg med på sosiale medier for aktuelle happenings.

Se gjeldende meny for restaurant og terrasse her

Vi tilbyr også en egen barnemeny for de litt mindre - den finner du her

Velkommen til oss!

Til informasjon:
Vi holder stengt hele huset fra 30/9 - 16/10 grunnet finpussing av lokalene men åpner igjen med full agenda for hele uka. Mer info kommer snart men hold av uken for å bli med på masse moro!
18/10 kan dere i hvertfall holde av til OKTOBERFEST!