Restaurant


Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vår kjøkkensjef jobber tett med mesterkokken Tom Victor Gausdal for å utvikle våre menyer hvor fellesnevneren er matglede, kreativitet og utforsking av norske og kontinentale smaker.

Lunsj

Lunsjen serveres
Lørdag kl. 11.00 - 16.30
Søndag kl. 12.00 - 19.00

I helgene tilbyr vi en variert à la carte meny til lunsj, med noe spennende for enhver smak. På vår lunsjmeny finner du en rekke smakfulle lunsjretter, småretter som egnes for å dele, og større hovedretter for de litt mer sultne. Vi har også et variert tilbud av desserter, kaker og bakverk for å runde av enhver fullverdig lunsj!

Tirsdag til fredag holder restauranten stengt for à la carte lunsjservering, men vår kafé er åpen fra 11.00. Her serveres det et variert utvalg av smørbrød, salater, suppe og søtsaker. Bestill over disk, og sitt der du ønsker! Dørene er åpne helt inn i glassterrassen for å nyte mat og drikke fra vår kafé.

Se vår lunsjmeny her

Foto 2017-10-12 11 14 42.jpg

_AVE4246.jpg

Middag

Middag serveres
Tirsdag - fredag kl. 17.00 - 20.30
Lørdager kl. 17.00 - 21.30

Enten du er tilreisende, eller bor i nærområdet, ser vi til å skape unike smaksopplevelser med mye variasjon, slik at du alltid vil finne noe nytt på menyen. Ta med deg familien, vennene dine, eller ta litt velfortjent egentid og ta turen innom Strand for et minneverdig måltid. Vi ønsker å ha en variert meny med fokus på sesong og lokale råvarer.

Kveldens meny finner du her

Vi tilbyr også en egen barnemeny for de litt mindre - den finner du her

Velkommen til oss!