Restaurant


 

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vår kjøkkensjef jobber tett med mesterkokken Tom Victor Gausdal for å utvikle våre menyer hvor fellesnevneren er matglede, kreativitet og utforsking av norske og kontinentale smaker. Hver uke lager de en ny 4-retters sesongsmeny som er tilgjengelig fra tirsdag til lørdag i restauranten. Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende. Under middag og a la carte menyen finner dere mange småretter hvis dere ikke er så sultne, eller kanskje kun komme inn for et godt glass vin og et lite stykke norsk ost?

Lunsj

Til lunsj har vi en variert meny med noen spennende brunsjretter, småretter som passer for deling, noen hovedretter for den litt mer sultne og variasjon av desserter passende sesongen.
I ukedagene serverer vi ikke lunsj inne i restauranten men har et variert utvalg av småretter i kafèen vår. Der kan du få dagens suppe, sandwicher og salat for å ta med eller spise her.

Se vår lunsjmeny her

Lunsjen serveres fra
kl. 11.00-16.30 Lørdag
kl. 12.00-19.00 Søndag

Vi har julestengt fra 23/12 - 3/1.

_AVE4209.jpg

_AVE4212.jpg

Middag

Vi ønsker å være tilgjengelige for alle og spesielt for dere som bor i nærområdet. Vi ønsker at dere skal ha muligheten å komme så ofte dere ønsker, så derfor prøver vi å variere menyen så ofte vi kan og selvsagt, i forhold til sesongene. Så ta med deg familien, vennene dine eller ta litt velfortjent egentid og ta turen innom.

Middagsmenyen finner du her

Vi tilbyr også en egen barnemeny for de litt mindre - den finner du her

Velkommen til oss!

Middag serveres fra
kl. 17.00-20.00 tirsdag-fredag og lørdager kl. 17.00-21.30