_AVE7688.jpg

Restaurant

Kjøkkenet på Strand er bygget opp med fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som speiler årstidene og hva som er tilgjengelig.  
Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber i samarbeid med Tom Victor Gausdal med å utvikle våre menyer.

 

—  Restaurant  —

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vår kjøkkensjef jobber tett med mesterkokken Tom Victor Gausdal for å utvikle våre menyer hvor fellesnevneren er matglede, kreativitet og utforsking av norske og kontinentale smaker. Hver uke lager de en ny 4-retters sesongsmeny som er tilgjengelig fra tirsdag til lørdag i restauranten. Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende. Under middag og a la carte menyen finner dere mange småretter hvis dere ikke er så sultne, eller kanskje kun komme inn for et godt glass vin og et lite stykke norsk ost?

Til lunsj har vi en variert meny med smørbrød, småretter passende for deling, hovedretter og desserter. Også til lunsj tilbyr vi en dagens 3-retters som kokkene velger ut hver dag. Lunsjen serveres fra kl. 11.00-17.00 tirs-lør & hele søndagen fra 12.00-19.00.

Vi ønsker å være tilgjengelige for alle og spesielt for dere som bor i nærområdet. Vi ønsker at dere skal ha muligheten å komme så ofte dere ønsker, så derfor prøver vi å variere menyen så ofte vi kan og selvsagt, i forhold til sesongene. Så ta med deg familien, vennene dine eller ta litt velfortjent egentid og ta turen innom.

Velkommen inn!