_AVE7725.jpg

Middag

Kjøkkenet på Strand er bygget opp med fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som speiler årstidene og hva som er tilgjengelig.  
Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber i samarbeid med Tom Victor Gausdal med å utvikle våre menyer.

—  Middag  —

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber tett med mesterkokken Tom Victor Gausdal for å utvikle våre menyer hvor fellesnevneren er matglede, kreativitet og utforsking av norske og kontinentale smaker. Hver uke lager de en ny Chefmeny som er tilgjengelig fra tirsdag til lørdag i restauranten. Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende.

FAMILIEMIDDAG - Tilbake igjen til høsten.

 

MINI CHEF MENY

Helt siden åpningen i 2010 har Strand restaurant hatt et omfattende lærlingsprogram, da vi har stor respekt og interesse for å arbeide med og for unge mennesker. Vi vil inspirere, motivere og tilrettelegge for at flere velger disse yrkesfagene og forstår stoltheten og tradisjonen som ligger bak arbeidet vi utfører. Hver sesong setter lærlingene sammen en treretters Minichef meny i samarbeid med kjøkkensjefen. 

Om du ønsker bordbestilling til flere enn åtte personer anbefaler vi å forhåndsbestille meny. Dere kan velge mellom 6, 5 eller 3-rettersmeny.
Ta kontakt med oss på: bord@strandrestaurant.no