Return to Content
Return to Content

Restaurant

Kjøkkenet på Strand er bygget opp med fokus på rene, naturlige og ekte råvarer.

Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som speiler årstidene og hva som er tilgjengelig.

Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber i samarbeid med Tom Victor Gausdal med å utvikle våre menyer.  Vi ønsker å utvikle morgendagens kokketalenter og i den forbindelse setter våre kokkelærlinger, i samarbeid med kjøkkensjefen, opp en egen 3 retters Minichef meny basert på de grunnprinsippene  Strand har.

Vi serverer lunsj:

Tirsdag til lørdag 11.00 – 16.00

Søndag fra 11.00 – 19.00

Se vår lunsjmeny her

Hver tirsdag presenterer Emil og Tom Victor en ny Chefsmeny, og våre lærlinger en ny Minichef meny.

Chefmenyen serveres i Restauranten tirsdag til lørdag fra kl.17:00 og kan bestilles som 6, 5 eller 3-retters avhengig av menyen.

Mini-chef menyen serveres tirsdag til lørdag fra kl. 16.00-20.30 og er en 3-retters meny.

Se vår Chefmeny og Minichef meny  her 

 

Vi anbefaler at bord over 8 personer forhåndsbestiller meny. Dere kan velge mellom 6, 5 eller 3-rettersmeny. Ta kontakt på bord@strandrestaurant.no

VINLISTE:

Vår hovmester har komponert et vinkart som fokuserer på noen av verdens topp produsenter som jobber etter økologiske eller biodynamiske prinsipper.  Det som er viktig er at vinene skal være av utmerket kvalitet og laget av folk som bryr seg om naturen. Vin for oss er 100% druer.

Vinkart Strand Restaurant