Return to Content
Return to Content

Restaurant

Kjøkkenet på Strand er bygget opp med fokus på rene, naturlige og ekte råvarer.

Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som speiler årstidene og hva som er tilgjengelig.

Vår kjøkkensjef Emil Thorsvik jobber i samarbeid med Tom Victor Gausdal med å utvikle våre menyer.

 

Sommermenyen serveres tirsdag til lørdag 11-17:00, og 11-19:00 på søndager.

På søndager har vi også en spesiellkomponert 3-retters dagensmeny som serveres 13.00-19:00.

Se vår Sommermeny her

Hver tirsdag presenterer Emil og Tom Victor en ny Chefsmeny.

Chefmenyen serveres i Restauranten tirsdag til lørdag fra kl.17:00 og kan bestilles som 6, 5 eller 3-retters.

Se vår Chefmeny her 

 

Vi anbefaler at bord over 8 personer forhåndsbestiller meny. Dere kan velge mellom 6, 5 eller 3-rettersmeny. Ta kontakt på bord@strandrestaurant.no

 

VINLISTE:

Vår hovedsommelier Rossen Hristov har komponert et vinkart som fokuserer på noen av verdens topp produsenter som jobber etter økologiske eller biodynamiske prinsipper.  Det som er viktig er at vinene skal være av utmerket kvalitet og laget av folk som bryr seg om naturen. Vin for oss er 100% druer.

Vinkart Strand Restaurant